Love, engagement, newborn & family shoots.

Standard

5 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
Een webalbum
3 afgedrukte foto's van 10x15
1 uur fotografie


€195,-

Deluxe

15 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
Een webalbum
10 afgedrukte foto’s van 10x15
1,5 uur fotografie


€295,-

gold

30 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
Een webalbum
15 afgedrukte foto’s van 10x15
2 uur fotografie


€395,-

Alle boekingen beginnen met een aanbetaling van 150,- om je plek te reserveren. De investering van de fotoshoot betaal je vlak voor of vlak na de shoot.

Een ervaring om nooit te vergeten...


Op de foto gaan is een avontuur die je samen aangaat! Mijn streven is om boven je verwachtingen uit te stijgen zodat je de foto's hebt waar je nooit beu van bent. Foto's waar je jaren later nog steeds ontzettend blij mee bent. Dat is ook de reden dat ik je altijd wat prints mee stuur. Digitaal raken je foto's snel op de achtergrond vergeten. Maar met echte foto's heb je je herinneringen zelf in de hand. Nostalgisch en echt, net als vroeger! Beelden om je elk moment te herinneren aan al de liefde in je leven, zijn altijd de investering waard. Ik geef je graag de volledige ervaring voor, tijdens en na de shoot om nog eens extra na te genieten. En de foto's? Die zijn uiteraard in de hoogste kwaliteit voor je uitgeprint. Wat een feestje, vind je niet!?


Sweet combination

Pregnancy & Newborn

2 sessies van 1,5 uur
20 nabewerkte foto's in hoge resolutie per shoot
Een webalbum
20 afgedrukte foto's van 10x15


€595

Elk intiem moment met je baby...


Wanneer je zwanger bent kun je haast niet wachten tot je met je mooie baby bump op de foto kan! Dan ben je op je vrouwelijkst mooi en is het jouw beurt om te shinen. Wanneer je baby geboren is, vliegt de tijd voorbij. Ze worden zo snel groot... Ik weet dat je als moeder geen van deze kostbare en intieme momenten wilt missen. Zowel in je zwangerschap als in de kraamtijd. Daarom geef ik graag de gelegenheid om beide te vereeuwigen tot een heerlijke herinnering voor later. Zodat je zeker weten niet vergeet hoe mooi die buik je staat en hoe zoet je baby gaapte in je armen.

Lieve & mooie woorden

“Voordat we de fotoshoot hadden was ik best zenuwachtig, maar dat draaide meteen om toen we begonnen waren! Amy wist natuurlijk de goede plekjes uit te kiezen en (heel fijn) de juiste dingen te zeggen die alles een stuk meer relaxed maakte, en leuker! Dat zie je zeker terug in de foto’s. Heel blij met de resultaten en een mooie, natuurlijke bewerking. Een echte lach is het mooist natuurlijk.”

“De foto’s die Amy van ons gezin heeft genomen geven haar passie voor het vastleggen van mooie herrineringen weer. Ze genoot zelf, leek wel meer van het maken van de foto’s, dan wij dat deden. Amy kwam goed voorbereid met leuke voorbeelden en ideeën en was ook een goede regisseur. We vonden het fijn dat we de foto's in het comfort van onze eigen woning konden maken. Amy is een lieve, leuke fotograaf met oog voor details. Maar vooral dé persoon voor de lens en het verhaal erachter raden wij 100% aan!”

“Ik heb Amy gevraagd om foto's te maken van mijn verloving. De Romantische, professionele en spontane foto's bevestigen dat Amy een kei is in haar vak! Zorgvuldige voorbereiding, leuke ideeën en humor maakte het plaatje compleet. Zoals Amy is er maar één! Ik en mijn fiancé zijn onzettend blij met het werk wat ze heeft geleverd. We kijken ernaar uit om deze professionele ervaring opnieuw te beleven met Amy als fotograaf!”

“De foto's van onze verlovingsshoot zijn niet alleen geweldig geworden, maar Amy, even van hart tot hart, je maakt niet alleen foto's, je doet bijzonder en kostbaar werk vol liefde en passie. Door de foto's heen bevestigde God mijn herstel. Verwonderd heb ik de foto's bekeken en gezegd wauw, dat ben ik!”

“Wij willen Amy graag aanbevelen! Wat hebben we prachtige foto’s gekregen. Wij wilden graag met ons zoontje van 9 maanden op de foto en via via kwamen we uit bij Amy. Meteen was er een fijne klik en begreep Amy wat voor een soort foto’s wij mooi vonden. De bewerking was ook prachtig! Kortom: echt een aanrader!”


Boek een fotoshoot

om nooit te vergeten

Klik hier & neem contact op

Of boek een branding shoot

voor je onderneming

klik hier & neem contact op

FAQ

Wanneer zijn de foto's klaar?

Na de dag van de shoot kun je de foto's binnen twee dagen tot een week verwachten. Tenzij er anders is aangegeven. In goed overleg worden de foto's dan later verstuurd.

Kunnen we ook een trouwalbum krijgen?

In principe geef ik, in plaats van een trouwalbum, een houten kistje met daarin jullie USB stick en wat van de mooiste foto's in hoge kwaliteit uitgeprint. Met uiterste zorg voor jullie persoonlijk gemaakt. Dit is een enorm leuke ervaring voor mijn klanten.

Indien je toch een trouwalbum wenst, kun je die er altijd nog extra bij bestellen. Wel komen hier extra kosten bij kijken. De prijs hangt geheel af van jullie wensen.

BTW & reiskosten?

De particulieren prijzen zijn inclusief btw en exclusief een volledige vergoeding van reiskosten met het openbaar vervoer.

Voor zakelijke klanten zijn beide exclusief.