ik ben amy

Wat leuk om je hier te zien! Mijn naam is Amy Tobij. Judy is mijn tweede naam. Ik ben getrouwd met Nick, (de lieverd hiernaast!) en we wonen in Maarssen. Ik ben echt een mensen mens en heb altijd een aanstekelijke lach op mijn gezicht.

Ik hou ook van zingen, verhalen delen en gezelligheid. En ik ben gelovig, en dat is toch wel het aller belangrijkste voor mij. Ik hou van het leven, ook al heb ik het niet altijd even makkelijk gehad. Mijn rumourige verleden en de verandering die God daarin bracht voor mij hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Van depressief en ongelukkig ben ik nu een stralend persoon, lach ik eigenlijk altijd en kan ik oprecht zeggen: 'Ik ben gelukkig!'.

Ik geniet enorm van mijn werk! Elke keer als ik weer een leuke shoot aan het bewerken ben dan heb een lach van oor tot oor op mijn gezicht. Het leven vast leggen is voor mij het mooiste wat er is. Ik vind het zo bijzonder dat mensen mij mee nemen om een stukje uit hun leven vast te mogen leggen. Liefde die van het beeld spat. Een stralende lach die iedereen doet smelten. Mensen die zichzelf mooi vinden op de foto en zo dankbaar zijn met de resultaten. Ik deel dit mooie talent wat ik heb gekregen graag met jullie. Zo kan iedereen die wil, met mij mee genieten van het leven en de dingen die er daarin werkelijk toe doen.

Professioneel

Fotografie is een stukje van jezelf laten zien. Ik hou er van om mensen zo puur en echt mogelijk op de foto te zetten. Mij te focussen op niet alleen het beeld, maar ook het gevoel en de uitdrukking die je ermee vast wil leggen. In deze wereld ligt zo veel druk op wie jij moet zijn, dat je het gevaar loopt te vergeten wie je werkelijk bent. Ja, ik ben de fotograaf. Maar jij bent het verhaal dat ik mag vastleggen. Jij bent de persoon die ik ga ontmoeten. Je bent belangrijk, en er is er maar een op de hele wereld zoals jij. En ik vind het een voorrecht om met jou foto's te maken!

& Echt

Ben je ondernemer en wil je online professioneel zichtbaar zijn? Dan zit je bij mij op het juiste adres! Samen denken we na over hoe we de foto's voor ons zien. Wie ben je, waar staat je onderneming voor en hoe vertaal je dat in een foto? Wat is net dat extra'tje wat jij voor je klanten doet? Met elke klant maak ik een bel afspraak waarin we samen brainstormen en ik je verder help om jou en je onderneming online en offline visueel aantrekkelijk te maken.


Mensen vormen binnen enkele seconden een mening over datgene wat ze zien. Dus hoe staat je website ervoor? Kan je personal branding wel een upgrade gebruiken? Of ben je opzoek naar een fotograaf die zorgt voor prachtige foto's op je Linkedin, instagram of facebook? Dan is het niet voor niets dat je hier terecht bent gekomen!


Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten

“Voordat we de fotoshoot hadden was ik best zenuwachtig, maar dat draaide meteen om toen we begonnen waren! Amy wist natuurlijk de goede plekjes uit te kiezen en (heel fijn) de juiste dingen te zeggen die alles een stuk meer relaxed maakte, en leuker! Dat zie je zeker terug in de foto’s. Heel blij met de resultaten en een mooie, natuurlijke bewerking. Een echte lach is het mooist natuurlijk.”

cadeau tip!

Wil je een fotoshoot cadeau doen? Voor bijvoorbeeld je zoon die net voor zichzelf begonnen is? Of je beste vriendin die net bevallen is? Ontvang dan een gepersonaliseerde cadeau voucher met je eigen tekst! Maak Opa & Oma, Papa's & Mama's of vrienden & vriendinnen blij met een super gaaf cadeau! Want wat is er nu leuker dan een cadeau geven die nooit vergeten word? Niks toch?